Webwinkel

KATA'S WEBWINKEL  

Zoek inspiratie in ons assortiment juwelen van eigen ontwerp. Van oorbellen over ringen tot colliers en manchetknopen, goud en zilver, parels en edelstenen, u vindt vast iets naar uw wens en budget en zoniet ... dan maken we het!


Ontdek onze uitgebreide collectie

In onze webwinkel kan je kennis maken met onze collectie juwelen in zilver en goud, al dan niet met parels en edelstenen. Via de filters bovenaan kan je meer gericht zien waar je naar op zoek bent.

En er is meer, veel meer
Je kan rechtstreeks online aankopen, maar als je niet exact vind wat je zoekt kan je ons ook contacteren. Al onze juwelen worden in ons eigen atelier gemaakt en kunnen dus naar jouw voorkeur worden aangepast. Je bent dus niet beperkt tot wat in onze webwinkel te zien is. Wil je een onwerp met een andere steen, in een andere kleur of in een ander edelmetaal? Wil je oud goud hergebruiken of jouw oude juwelen in edelmetaal laten omvormen tot een hedendaags ontwerp? Met hergebruik van jouw edelstenen? Alles kan, tot en met een totaal nieuw ontwerp dat we samen creëren.

Maatwerk hoeft niet duurder te zijn

Kwaliteit en handwerk heeft uiteraard zijn prijs, maar dat geldt ook voor de juwelen in onze webwinkel. De prijs om een ontwerp naar jouw voorkeur aan te passen hoeft dus niet noodzakelijk duurder te zijn dan wat in de webwinkel te koop is. Alles hangt af van de keuze van metaal en edelstenen.
Voor een nieuw ontwerp komt daar enkel de werktijd bij voor de ontwerptekening. Na een eerste gesprek geven we jou een heldere offerte, zonder verplichting.

Kwaliteit primeert
We staan garant voor de kwaliteit van onze juwelen. Ze worden met precisie en deskundigheid in ons eigen atelier gemaakt. En een uitstekende persoonlijke service is voor ons vanzelfsprekend, ook na verkoop. Is er een probleem dan lossen we het op. Is jouw juweel na enige tijd vuil door het vele dragen? We bieden jou een eerste grondige reiniging gratis, zodat het er terug als nieuw uitziet.